Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Politie Massaal Ingezet Na Melding Van Schietpartij

Politie massaal ingezet na melding van schietpartij

Amsterdam, 15 februari 2023

De politie is dinsdagavond massaal ingezet na een melding van een schietpartij op de Weesperstraat in Amsterdam. Er zou een schietpartij hebben plaatsgevonden in een woning. De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Ook mensen die beelden hebben van de schietpartij wordt gevraagd zich te melden.

Onderzoek gestart

De politie is direct een onderzoek gestart naar de schietpartij. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie houdt er rekening mee dat het om een gerichte actie gaat.

Slachtoffers

Er zijn op dit moment nog geen berichten over slachtoffers. De politie doet daar nog onderzoek naar.

Omwonenden geschokt

Omwonenden zijn geschokt door de schietpartij. "Ik hoorde een aantal knallen en toen zag ik allemaal politie", vertelt een omwonende. "Ik ben heel erg geschrokken."

Politie massaal ingezet

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse. Ook de forensische opsporing is aanwezig. De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek.

Verdachten

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Getuigen gevraagd

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Ook mensen die beelden hebben van de schietpartij wordt gevraagd zich te melden.

Onderzoek loopt nog

Het onderzoek naar de schietpartij loopt nog. De politie houdt rekening met verschillende scenario's.

Update volgt

De politie zal later meer informatie vrijgeven over de schietpartij. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates.


Comments